ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

۳ پایگاه نظامیان اشغالگر هدف حملات موشکی حزب‌الله قرار گرفت

رزمندگان حزب‌الله لبنان سه پایگاه نظامیان اشغالگر در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین را هدف حملات موشکی خود قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حزب الله لبنان با انتشار بیانیه‌های کوتاهی اعلام کرد پایگاه‌های نظامیان اشغالگر در مناطق رامیم، هونین و تل شعر را مورد حمله موشکی قرار داده و باعث وارد آمدن تلفات به نیرو‌های دشمن اشغالگر شده است.

حزب الله لبنان تأکید کرد: تجمع نظامیان دشمن در پادگان رامیم و اطراف آن را با تسلیحات موشکی هدف قرار داده است.

مقاومت اسلامی لبنان همچنین در بیانیه دیگری تأکید کرد که به تجمع نظامیان دشمن در اطراف پادگان هونین با موشک بُرکان حمله کردند.

رزمندگان حزب الله لبنان در عملیات دیگری، نظامیان اشغالگر را در پایگاه تل شعر با تسلیحات موشکی هدف قرار دادند که در پی آن، تلفاتی به دشمن اشغالگر وارد شد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اذعان به این حملات تأکید کردند که منطقه الجلیل علیا در شمال سرزمین‌های اشغالی، صحنه حملات موشکی سنگین مقاومت اسلامی لبنان بوده است.

در مقابل، هواپیما‌های رژیم صهیونیستی اطراف روستا‌های الضهیره، مروحین، عیتا الشعب و مارون الرأس را بمباران کردند.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای سرگرم کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بار‌ها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش رژیم اشغالگر در این منطقه به دام افتاده است. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار